Műegyetem logo  
HTTP kliens IP cím
in English
[-]
Belépés
Ez az oldal nyilvános.

A net.bme.hu website használatának feltételei

A net.bme.hu-n található információ döntő része bizalmas, csak a Műegyetem polgárainak szól. Az oldalak jobb felső sarkában van feltűntetve, ha az adott oldal bizalmas.

A bizalmas oldalak kizárólag a Műegyetem polgárainak, azaz a Műegyetemmel hallgatói vagy munkavállalói jogviszonyban állóknak szólnak. Az ezeken szereplő információkat másoknak kiadni tilos! A bizalmas oldalak hozzáférhetők a Műegyetem hálózatán belülről jelszavas belépés nélkül, vagy bárhonnan BMENET azonosítóval és a hozzá tartozó jelszóval történő belépés után.

A net.bme.hu nyilvános oldalai bárhonnan bárki számára elérhetők, jelszavas belépés nélkül.

Szerzői jog

A net.bme.hu webszerveren található alkotások összessége a net.bme.hu website tartalma (továbbiakban: tartalom), melyet a szerzői jog véd. A tartalom szerzője a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), kivéve a tartalom azon elemeit, amelynél ettől eltérő szerző külön fel van tűntetve.

Az alábbiak csak a tartalom azon elemeire vonatkoznak, amelyeknek szerzője a BME.

A szerzőt a BME Informatikai Igazgatóság (IIG) igazgatója képviseli.

A BME IIG igazgatójának előzetes irásos hozzájárulása nélkül tilos a bizalmas oldalakon található szöveges és képi tartalom

  • egészének vagy részének másolása, kivéve a saját felhasználás céljára történő kinyomtatása vagy számítógépes háttértárolóra rögzítése,
  • nyilvánosságra hozatala,
  • tükrözése, vagy bármilyen más formában történő újraközvetítése.

Minden más tartalom szabadon felhasználható.

 

Utolsó módosítás: 2020-03-31 15:17 CEST